Ukraina Flag

Den Ukrainas Ambassaden i Oslo

Norge Flag

Ukrainas diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Ukrainas ambassade i Oslo. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Ukrainas ambassade i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Ukrainas ambassade.

Ukrainas Ambassade i Norge
Embassy of Ukraine in Oslo, Norway - Arbins gate 4 - 0253 Oslo - Norway

Telefonnummer:

(+47) 22-83-55-60

Faksnummer:

E-post:

emb_no@mfa.gov.ua & consul@ukremb.no

Nettsted:

norway.mfa.gov.ua

Ambassadør:

Mr. Viacheslav Yatsiuk

Åpningstider:

Monday-Friday: 08:30-13:00 & 14:30-18:00

Den Ukrainas ambassaden er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Ukrainas interesser i Norge

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Ukrainas ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Ukrainas ambassade i Oslo er overordnet av Mr. Viacheslav Yatsiuk , Ukrainas Ambassadør til Norge.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Ukrainas ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Ukrainas ambassade i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Ukrainas Konsulater i Norge

Trenger du virkelig og oppsøke den Ukrainas ambassade i Oslo?

Mange Ukrainas konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Ukrainas konsulatet nærmest deg: (Det befinner seg ingen konsulater i dette landet).

Søk etter hotell i nærheten av Ukrainas ambassade i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Ukrainas ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Ukraina - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Ukrainas ambassade i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 22-83-55-60 eller e-post emb_no@mfa.gov.ua & consul@ukremb.no


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Ukrainas ambassade i Oslo tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Ukraina .

Tjenester tilbys også for Ukrainas statsborgere som oppholder seg i Norge. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Ukrainas nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Ukrainas ambassade direkte på tlf (+47) 22-83-55-60 eller e-post emb_no@mfa.gov.ua & consul@ukremb.no