Sudan Flag

Den Sudans Ambassaden i Oslo

Norge Flag

Sudans diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Sudans ambassade i Oslo. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Sudans ambassade i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Sudans ambassade.

Sudans Ambassade i Norge
Sudanese Embassy in Oslo, Norway Holtegaten 28 0355 Oslo Norway

Telefonnummer:

(+47) 22 60 33 55

Faksnummer:

(+47) 22 69 83 44

E-post:

sudanembassy@sudanoslo.no

Nettsted:

www.sudanoslo.no

Ambassadør:

Ms Nadia Mohamed E. Gofoun

Åpningstider:

09.00-16.00

Den Sudans ambassaden er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Sudans interesser i Norge

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Sudans ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Sudans ambassade i Oslo er overordnet av Ms Nadia Mohamed E. Gofoun , Sudans Ambassadør til Norge.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Sudans ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Sudans ambassade i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Sudans Konsulater i Norge

Trenger du virkelig og oppsøke den Sudans ambassade i Oslo?

Mange Sudans konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Sudans konsulatet nærmest deg: (Det befinner seg ingen konsulater i dette landet).

Søk etter hotell i nærheten av Sudans ambassade i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Sudans ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Sudan - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Sudans ambassade i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 22 60 33 55 eller e-post sudanembassy@sudanoslo.no


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Sudans ambassade i Oslo tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Sudan .

Tjenester tilbys også for Sudans statsborgere som oppholder seg i Norge. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Sudans nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Sudans ambassade direkte på tlf (+47) 22 60 33 55 eller e-post sudanembassy@sudanoslo.no