Marokko Flag

Den Marokkanske Ambassaden i Oslo

Norge Flag

Marokkanske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Marokkanske ambassade i Oslo. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Marokkanske ambassade i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Marokkos ambassade.

Marokkos Ambassade i Norge
Moroccan Embassy in Oslo, Norway Holtegaten 28 0355 Oslo Norway

Telefonnummer:

(+47) 23 19 71 50 (+47) 23 19 71 52

Faksnummer:

(+47) 23 19 71 51

E-post:

oslosifam@yahoo.com

Nettsted:

Ambassadør:

Saadia El Alaoui

Åpningstider:

09.00-15.00

Den Marokkanske ambassaden er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Marokkanske interesser i Norge

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Marokkanske ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Marokkos ambassade i Oslo er overordnet av Saadia El Alaoui , Marokkos Ambassadør til Norge.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Marokkanske ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Marokkos ambassade i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Marokkanske Konsulater i Norge

Trenger du virkelig og oppsøke den Marokkanske ambassade i Oslo?

Mange Marokkanske konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Marokkos konsulatet nærmest deg: (Det befinner seg ingen konsulater i dette landet).

Søk etter hotell i nærheten av Marokkos ambassade i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Marokkanske ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Marokko - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Marokkanske ambassade i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 23 19 71 50 (+47) 23 19 71 52 eller e-post oslosifam@yahoo.com


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Marokkanske ambassade i Oslo tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Marokko .

Tjenester tilbys også for Marokkanske statsborgere som oppholder seg i Norge. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Marokkanske nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Marokkos ambassade direkte på tlf (+47) 23 19 71 50 (+47) 23 19 71 52 eller e-post oslosifam@yahoo.com