Sør Korea Flag

Den Sørkoreanske Ambassaden i Oslo

Norge Flag

Sørkoreanske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Sørkoreanske ambassade i Oslo. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Sørkoreanske ambassade i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Sør Koreas ambassade.

Sør Koreas Ambassade i Norge
South Korean Embassy in Oslo, Norway - Inkognitogata 3 - 0258 Oslo - Norway

Telefonnummer:

(+47) 22 54 70 90

Faksnummer:

(+47) 22 56 14 11

E-post:

kornor@mofa.go.kr

Nettsted:

overseas.mofa.go.kr/no-en/index.do

Ambassadør:

Ms. Young-sook Nam

Åpningstider:

Monday-Friday: 8:45-16:15

Den Sørkoreanske ambassaden er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Sørkoreanske interesser i Norge

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Sørkoreanske ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Sør Koreas ambassade i Oslo er overordnet av Ms. Young-sook Nam , Sør Koreas Ambassadør til Norge.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Sørkoreanske ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Sør Koreas ambassade i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Sørkoreanske Konsulater i Norge

Trenger du virkelig og oppsøke den Sørkoreanske ambassade i Oslo?

Mange Sørkoreanske konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Sør Koreas konsulatet nærmest deg: Bergen

Søk etter hotell i nærheten av Sør Koreas ambassade i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Sørkoreanske ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Sør Korea - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Sørkoreanske ambassade i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 22 54 70 90 eller e-post kornor@mofa.go.kr


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Sørkoreanske ambassade i Oslo tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Sør Korea .

Tjenester tilbys også for Sørkoreanske statsborgere som oppholder seg i Norge. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Sørkoreanske nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Sør Koreas ambassade direkte på tlf (+47) 22 54 70 90 eller e-post kornor@mofa.go.kr