Iran Flag

Den Iranske Ambassaden i Oslo

Norge Flag

Iranske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Iranske ambassade i Oslo. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Iranske ambassade i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Irans ambassade.

Irans Ambassade i Norge
Iranian Embassy in Oslo, Norway Drammensveien 88 E 0244 Oslo Norway

Telefonnummer:

(+47) 23 27 29 60

Faksnummer:

(+47) 22 55 49 19

E-post:

info@iranembassy.no

Nettsted:

www.iranembassy.no

Ambassadør:

Mr Seyed Hossein Rezvani

Åpningstider:

09.00-17.00

Den Iranske ambassaden er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Iranske interesser i Norge

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Iranske ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Irans ambassade i Oslo er overordnet av Mr Seyed Hossein Rezvani , Irans Ambassadør til Norge.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Iranske ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Irans ambassade i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Iranske Konsulater i Norge

Trenger du virkelig og oppsøke den Iranske ambassade i Oslo?

Mange Iranske konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Irans konsulatet nærmest deg: (Det befinner seg ingen konsulater i dette landet).

Søk etter hotell i nærheten av Irans ambassade i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Iranske ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Iran - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Iranske ambassade i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 23 27 29 60 eller e-post info@iranembassy.no


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Iranske ambassade i Oslo tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Iran .

Tjenester tilbys også for Iranske statsborgere som oppholder seg i Norge. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Iranske nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Irans ambassade direkte på tlf (+47) 23 27 29 60 eller e-post info@iranembassy.no