Colombia Flag

Den Colombianske Ambassaden i Oslo

Norge Flag

Colombianske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Colombianske ambassade i Oslo. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Colombianske ambassade i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Colombias ambassade.

Colombias Ambassade i Norge
Colombian Embassy in Oslo, Norway - Oscars gate 34 - 0258 Oslo - Norway

Telefonnummer:

(+47) 23 12 01 50

Faksnummer:

(+47) 23 12 01 51

E-post:

enoruega@cancilleria.gov.co

Nettsted:

http://noruega.embajada.gov.co/

Ambassadør:

Alvaro Sandoval Bernal - Charge dAffaires a.i

Åpningstider:

09.00-15.00

Den Colombianske ambassaden er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Colombianske interesser i Norge

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Colombianske ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Colombias ambassade i Oslo er overordnet av Alvaro Sandoval Bernal - Charge dAffaires a.i, Colombias Ambassadør til Norge.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Colombianske ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Colombias ambassade i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Colombianske Konsulater i Norge

Trenger du virkelig og oppsøke den Colombianske ambassade i Oslo?

Mange Colombianske konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Colombias konsulatet nærmest deg: (Det befinner seg ingen konsulater i dette landet).

Søk etter hotell i nærheten av Colombias ambassade i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Colombianske ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Colombia - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Colombianske ambassade i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 23 12 01 50 eller e-post enoruega@cancilleria.gov.co


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Colombianske ambassade i Oslo tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Colombia .

Tjenester tilbys også for Colombianske statsborgere som oppholder seg i Norge. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Colombianske nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Colombias ambassade direkte på tlf (+47) 23 12 01 50 eller e-post enoruega@cancilleria.gov.co