Bosnia og Herzegovina Flag

Den Bosnia Hercegovinas Ambassaden i Oslo

Norge Flag

Bosnia Hercegovinas diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Bosnia Hercegovinas ambassade i Oslo. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Bosnia Hercegovinas ambassade i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Bosnia og Herzegovinas ambassade.

Bosnia og Herzegovinas Ambassade i Norge
Bosnian Herzegovinian Embassy in Oslo, Norway Drammensveien 105 0244 Oslo Norway

Telefonnummer:

(+47) 22 54 09 60

Faksnummer:

(+47) 22 54 09 63

E-post:

info@bhembassy.no

Nettsted:

www.bhembassy.no

Ambassadør:

Mr Emir Poljo

Åpningstider:

09.00-17.00

Den Bosnia Hercegovinas ambassaden er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Bosnia Hercegovinas interesser i Norge

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Bosnia Hercegovinas ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Bosnia og Herzegovinas ambassade i Oslo er overordnet av Mr Emir Poljo , Bosnia og Herzegovinas Ambassadør til Norge.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Bosnia Hercegovinas ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Bosnia og Herzegovinas ambassade i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Bosnia Hercegovinas Konsulater i Norge

Trenger du virkelig og oppsøke den Bosnia Hercegovinas ambassade i Oslo?

Mange Bosnia Hercegovinas konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Bosnia og Herzegovinas konsulatet nærmest deg: (Det befinner seg ingen konsulater i dette landet).

Søk etter hotell i nærheten av Bosnia og Herzegovinas ambassade i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Bosnia Hercegovinas ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Bosnia og Herzegovina - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Bosnia Hercegovinas ambassade i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 22 54 09 60 eller e-post info@bhembassy.no


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Bosnia Hercegovinas ambassade i Oslo tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Bosnia og Herzegovina .

Tjenester tilbys også for Bosnia Hercegovinas statsborgere som oppholder seg i Norge. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Bosnia Hercegovinas nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Bosnia og Herzegovinas ambassade direkte på tlf (+47) 22 54 09 60 eller e-post info@bhembassy.no