Thailand Flag

Den Thailands Ambassaden i Oslo

Norge Flag

Thailands diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Thailands ambassade i Oslo. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Thailands ambassade i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Thailands ambassade.

Thailands Ambassade i Norge
Embassy of Thailand in Oslo, Norway - Eilert Sundts gate 4 - 0259 Oslo - (PO BOX 4056 AMB - 0244 Oslo) - Norway

Telefonnummer:

(+47) 2212 8660

Faksnummer:

(+47) 2204 9969

E-post:

admin.osl@mfa.go.th

Nettsted:

oslo.thaiembassy.org

Ambassadør:

Ms. Vimolbajra Ruksakiati

Åpningstider:

By appointment

Den Thailands ambassaden er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Thailands interesser i Norge

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Thailands ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Thailands ambassade i Oslo er overordnet av Ms. Vimolbajra Ruksakiati , Thailands Ambassadør til Norge.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Thailands ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Thailands ambassade i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Thailands Konsulater i Norge

Trenger du virkelig og oppsøke den Thailands ambassade i Oslo?

Mange Thailands konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Thailands konsulatet nærmest deg: (Det befinner seg ingen konsulater i dette landet).

Søk etter hotell i nærheten av Thailands ambassade i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Thailands ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Thailand - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Thailands ambassade i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 2212 8660 eller e-post admin.osl@mfa.go.th


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Thailands ambassade i Oslo tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Thailand .

Tjenester tilbys også for Thailands statsborgere som oppholder seg i Norge. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Thailands nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Thailands ambassade direkte på tlf (+47) 2212 8660 eller e-post admin.osl@mfa.go.th