Afghanistan Flag

Den Afghanske Ambassaden i Oslo

Norge Flag

Afghanske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Afghanske ambassade i Oslo. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Afghanske ambassade i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Afghanistans ambassade.

Afghanistans Ambassade i Norge
Afghan Embassy in Oslo, Norway Gange- Rolvs gate 5 0244 Oslo Norway

Telefonnummer:

(+47) 22 12 35 70

Faksnummer:

(+47) 22 12 35 71

E-post:

info@afghanistanembassy.no

Nettsted:

www.afghanistanembassy.no

Ambassadør:

Manizha Bakhtari

Åpningstider:

Den Afghanske ambassaden er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Afghanske interesser i Norge

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Afghanske ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Afghanistans ambassade i Oslo er overordnet av Manizha Bakhtari , Afghanistans Ambassadør til Norge.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Afghanske ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Afghanistans ambassade i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Afghanske Konsulater i Norge

Trenger du virkelig og oppsøke den Afghanske ambassade i Oslo?

Mange Afghanske konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Afghanistans konsulatet nærmest deg: (Det befinner seg ingen konsulater i dette landet).

Søk etter hotell i nærheten av Afghanistans ambassade i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Afghanske ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Afghanistan - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Afghanske ambassade i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 22 12 35 70 eller e-post info@afghanistanembassy.no


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Afghanske ambassade i Oslo tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Afghanistan .

Tjenester tilbys også for Afghanske statsborgere som oppholder seg i Norge. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Afghanske nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Afghanistans ambassade direkte på tlf (+47) 22 12 35 70 eller e-post info@afghanistanembassy.no