Serbia Flag

Den Serbiske Ambassaden i Oslo

Norge Flag

Serbiske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Serbiske ambassade i Oslo. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Serbiske ambassade i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Serbias ambassade.

Serbias Ambassade i Norge
Serbian Embassy in Oslo, Norway Munkedamsveien 59 B 0244 Oslo Norway

Telefonnummer:

(+47) 23 11 52 20

Faksnummer:

(+47) 22 83 83 14

E-post:

ambasada@serbianembassy.no

Nettsted:

www.serbianembassy.no

Ambassadør:

Mr Milan Simurdic

Åpningstider:

08.30-16.30

Den Serbiske ambassaden er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Serbiske interesser i Norge

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Serbiske ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Serbias ambassade i Oslo er overordnet av Mr Milan Simurdic , Serbias Ambassadør til Norge.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Serbiske ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Serbias ambassade i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Serbiske Konsulater i Norge

Trenger du virkelig og oppsøke den Serbiske ambassade i Oslo?

Mange Serbiske konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Serbias konsulatet nærmest deg: (Det befinner seg ingen konsulater i dette landet).

Søk etter hotell i nærheten av Serbias ambassade i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Serbiske ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Serbia - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Serbiske ambassade i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 23 11 52 20 eller e-post ambasada@serbianembassy.no


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Serbiske ambassade i Oslo tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Serbia .

Tjenester tilbys også for Serbiske statsborgere som oppholder seg i Norge. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Serbiske nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Serbias ambassade direkte på tlf (+47) 23 11 52 20 eller e-post ambasada@serbianembassy.no