Argentina Flag

Den Argentinske Ambassaden i Oslo

Norge Flag

Argentinske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Argentinske ambassade i Oslo. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Argentinske ambassade i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Argentinas ambassade.

Argentinas Ambassade i Norge
Argentina Embassy in Oslo, Norway Drammensvein 39 Oslo 0244 Norway

Telefonnummer:

(+47) 22 55 24 48 (+47) 22 55 24 49

Faksnummer:

(+47) 22 44 16 41

E-post:

enoru@mrecic.gov.ar

Nettsted:

www.enoru.mrecic.gov.ar

Ambassadør:

Mr Juan Manuel Ortiz de Rozas

Åpningstider:

Den Argentinske ambassaden er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Argentinske interesser i Norge

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Argentinske ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Argentinas ambassade i Oslo er overordnet av Mr Juan Manuel Ortiz de Rozas , Argentinas Ambassadør til Norge.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Argentinske ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Argentinas ambassade i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Argentinske Konsulater i Norge

Trenger du virkelig og oppsøke den Argentinske ambassade i Oslo?

Mange Argentinske konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Argentinas konsulatet nærmest deg: (Det befinner seg ingen konsulater i dette landet).

Søk etter hotell i nærheten av Argentinas ambassade i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Argentinske ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Argentina - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Argentinske ambassade i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 22 55 24 48 (+47) 22 55 24 49 eller e-post enoru@mrecic.gov.ar


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Argentinske ambassade i Oslo tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Argentina .

Tjenester tilbys også for Argentinske statsborgere som oppholder seg i Norge. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Argentinske nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Argentinas ambassade direkte på tlf (+47) 22 55 24 48 (+47) 22 55 24 49 eller e-post enoru@mrecic.gov.ar