Pakistan Flag

Den Pakistanske Ambassaden i Oslo

Norge Flag

Pakistanske diplomatisk oppdrag i Norge. På denne siden finner du kontaktinformasjon om den Pakistanske ambassade i Oslo. Ambassaden er ikke det eneste diplomatiske oppdraget i Norge. Fra denne siden kan du navigere deg fram til alle konsulatene i Norge.

Dette nettstedet er ikke den offisielle nettsiden for den Pakistanske ambassade i Oslo. Dessuten er denne siden ikke tilsluttet med seksjonen for oppholdstillatelse og visa eller noen andre konsulære funksjoner av Pakistans ambassade.

Pakistans Ambassade i Norge
Pakistani Embassy in Oslo, Norway Eckersbergs gate 20 0244 Oslo Norway

Telefonnummer:

(+47) 23 13 60 80

Faksnummer:

(+47) 22 55 50 97

E-post:

info@pakistanembassy.no

Nettsted:

www.pakistanembassy.no

Ambassadør:

Mr Ishtiaq Hussain Andrabi

Åpningstider:

09.00-17.00

Den Pakistanske ambassaden er en bilateral oppgave i Oslo og promoterer Pakistanske interesser i Norge

Ambassaden spiller også en viktig rolle innen kulturelle relasjoner og lokal media.

Aktiviteten av alle Pakistanske ambassader er vanligvis koordinert av Utlandsdirektoratet. Pakistans ambassade i Oslo er overordnet av Mr Ishtiaq Hussain Andrabi , Pakistans Ambassadør til Norge.

Åpningstider

Nb: Åpningstidene for ambassadene kan variere og forandres ved kort varsel.

Bestilling av time

Nå til dags krever mange Pakistanske ambassader at du bestiller en time før du møter opp.

I det fleste tilfeller kan man bestille en time gjennom nettsiden til ambassaden.

På den offisielle siden til Pakistans ambassade i Oslo kan man finne informasjon om åpningstider og hvordan man bestiller timer.

Pakistanske Konsulater i Norge

Trenger du virkelig og oppsøke den Pakistanske ambassade i Oslo?

Mange Pakistanske konsulater tilbyr de samme tjenestene som du ville ha hatt tilgang til hos en ambassade. Om ambassaden befinner seg langt vekke er det spesielt verdt å finne ut hvor nærmeste konsulat er og om samme tjenester tilbys. Ganske enkelt klikk på byen du er nærmest på listen som følger for å få kontaktinformasjon til Pakistans konsulatet nærmest deg: (Det befinner seg ingen konsulater i dette landet).

Søk etter hotell i nærheten av Pakistans ambassade i Oslo

Om du er nødt til å reise langt for å besøke ambassaden, eller blir nødt til å returnere til den Pakistanske ambassaden kan det være lurt å bestille ett hotell rom eller gjestehus i nærheten.

Reiseforsikring for Norge og Pakistan - Når du søker oppholdstillatelse, krever mange land at du kan bevise at du har gyldig Reiseforsikring.

Sjekk ut nettsiden for den Pakistanske ambassade i Norge for mer informasjon eller spørsmål om hva som kreves for den aktuelle søknad. Det er og mulig å ta kontakt på telefon (+47) 23 13 60 80 eller e-post info@pakistanembassy.no


Konsulære tjenester - Seksjon for konsulære saker av den Pakistanske ambassade i Oslo tilbyr konsulære tjenester. Seksjon for konsulære saker tilbyr generelt sett tjenester til lokal befolkning som har planer om å besøke Pakistan .

Tjenester tilbys også for Pakistanske statsborgere som oppholder seg i Norge. Generelt sett består tjenestene av behandling av oppholdstillatelse, søknader for pass, giftemål, legalisering av dokumenter, fødselssattester, Pakistanske nasjonalitets spørsmål og mer. Kontakt det seksjon for konsulære saker av Pakistans ambassade direkte på tlf (+47) 23 13 60 80 eller e-post info@pakistanembassy.no